نحوه کار و آشنایی با IOmeter

ارسال شده توسط admin | در دسته بندی Uncategorized

نحوه کار و آشنایی با IOmeter

یکی از مهم ترین ابزار جهت تست سرعت I/O در Storage نرم افزار رایگان IOmeter می باشد. اما برای اجرای آن و گرفتن تست مورد نظر باید تنظیمات مورد نظر بر روی این نرم افزار به درستی انجام شود تا نتایج ارایه شده، قابل استناد باشد.
در این مجموعه مقالات با کارکرد دیسک های SSD آشنا خواهیم شد و در ادامه خواهیم توانست خروجی مورد نیاز خود را از نرم افزار دریافت کنیم.

 

iometer1

درباره حافظه فلش
در اینجا به مجموعه ای از مقالات در مورد SSD می پردازیم که در آنها به توضیح مفاهیم تست SSD و چگونگی تفسیر نتایج تست ها، پرداخته شده است. مطالبی که در این مقالات گنجانده شده اند در ارزیابی بهتر نتایج تست SSD به کاربر نهایی کمک خواهند کرد.

اندازه گیری و ارزیابی تست عملکرد دستگاه های SSD کار آسانی نیست و نیازمند تلاش و زمان زیاد برای تهیه نتایج دقیق می باشد. این مساله اهمیت بسزایی دارد، چراکه مقایسه عملکرد دستگاه های مختلف موجود در بازار در به دنبال این نتایج دقیق حاصل خواهد شد.
مقاله ی پیش رو در راستای کمک به درک بهتر مجموعه محیط های ذخیره سازی دیتا تاثیر به سزایی خواهد داشت؛ به خصوص ذخیره سازیِ All-Flash که در آن، سرور فقط از دیسک های SSD استفاده می کند.
در اینجا به اولین بخش از مجموعه مقالات SSD می پردازیم.

SSD flash memory

حافظه فلش چطور کار می کند؟ خلاصه ای از SSD
دستگاه های SSD بسته به دیتایی که از قبل روی آنها نوشته شده است عملکردهای مختلفی دارند. یعنی ممکن است یک دستگاه SSD در زمان انجام یک تست خاص، عملکردهای مختلفی را به نمایش بگذارد، چون ممکن است قبل از انجام تست، در معرض Workloadهای مختلفی قرار گرفته باشد. میتوان گفت که SSDها بعد از نوشته شدن مقدار خاصی دیتا روی آنها، کندتر می شوند. معمولا این مساله زمانی اتفاق می افتد که بیشتر یا تمام فضای دیسک پر باشد. البته این لزوما به معنی پر کردن تمام فضای دیسک نیست، بلکه می تواند آن تعداد Write باشد که برای پر کردن تمام فضای دیسک نیاز است.

سرعت SSD در تمامی موارد، مدتی بعد از استفاده نسبت به حالت اولیه کاهش خواهد یافت.
قبل از این که به مباحث اولیه تست عملکرد SSD بپردازیم بهتر است روش کار SSD را توضیح دهیم. دانستن روش کار SSD ضروری است، چون با علم به این مساله است که می توان فهمید که چرا بعد از مقداری نوشتن روی SSD عملکرد آن کاهش می یابد.
قسمت سازندۀ ابتدایی در حافظه فلش، سلول دیتا است که در واقع یک ترانزیستور است. حافظه فلش روش کاری شبیه DRAM دارد، اما دیتا در آن ماندگار است.

این ماندگاری را توسط Gate Transistorهای شناور (Floating Gate) ایجاد می کنند. این ترانزیستور نیازمند تامین ولتاژ خود توسط یک خازن نمی باشد (کاری که در DRAM انجام می شود)، بلکه می تواند مقداری بار در خود ذخیره کند که بر روی Gate ترانزیستور وجود دارد (ورودی ترانزیستور). نحوه عملکرد این ترانزیستور به صورتی است که اعمال مقدار کمی ولتاژ (ولتاژ خواندن) بر روی Gate (در صورتی که بار ذخیره نشود) باعث می شود جریان خاصی شارش کند. وقتی بار در Gate ذخیره شود، ولتاژ پایین برای شارش جریان کافی نیست.

بنابراین می توان گفت این سلول یک حالت باینری داشته و وقتی بار در آن ذخیره نشده است ۱ و وقتی بار در آن ذخیره شده است ۰ را نشان می دهد.
به علاوه، Gate Transistorهای شناور وقتی ولتاژی بیش از مقدار خاصی (مقدار آستانه) به آنها اعمال می شود، قادر هستند جریان را هدایت کنند (ترانزیستور فعال می شود). این ولتاژ بیش از ولتاژی است که برای خواندن آن سلول استفاده می شود.

SSD

اساسا حافظه فلش (سلول های ذخیره سازی داده) از همین Gate Transistorهای شناور ساخته شده است. این سلول ها در صفحاتی قرار می گیرند و هر یک از این صفحات معمولا شامل دو هزار، چهار هزار، هشت هزار یا شانزده هزار سلول هستند. این صفحات Blockهایی را می سازند که ۱۲۸ یا ۲۵۶ صفحه دارند. Block یک شبکه است که هر صفحه به عنوان یک سطر بر روی آن قرار گرفته است. در حافظه های فلشِ NAND که معمولا از آنها استفاده می شود، صفحات در یک Block به صورت سری به هم متصل می شوند. خروجی یک صفحه (Drain در ترانزیستورها) به ورودی ترانزیستور در صفحه بعدی متصل است.

در این چینش صفحات، دیتا در هر زمان فقط بر روی یک صفحه نوشته و خوانده می شود (اما Overwrite نمی شود که بعدا در این مورد توضیح خواهیم داد). برای خواندن، ولتاژ کمی به Gate صفحه ای که باید خوانده شود و ولتاژ بالاتری به سلول های صفحات دیگر اعمال می شود. از آنجا که این ولتاژ بالا، سلول ها را روشن می کند، دیتایی که از آن صفحه خوانده می شود در این شبکه انتقال یافته و می توان به آن دسترسی داشت. نوشتن دیتا با اعمال ولتاژ بالا به Gate سلول های موجود در آن صفحه انجام می شود در حالی که خروجی تمام سلول های دیگر موجود در آن Block به ground متصل است.

فقط ستون هایی که سلول های موجود در آنها باید شارژ شوند به ground متصل می شوند. به این صورت بار بر روی Gate شناور قرار گرفته و مقدار باینری صفر در آن ذخیره می شود.
صفحه کوچک ترین قسمت حافظه فلش است که خوانده و نوشته می شود. Overwrite یک صفحه به تنهایی امکان پذیر نیست، بلکه باید کل Block را Overwrite کرد.

پاک کردن سلول ها نیاز به ولتاژ بالایی دارد. مقدار این ولتاژ آنقدر زیاد است که اگر بخواهیم فقط یک صفحه را پاک کنیم ممکن است صفحات مجاور نیز تحت تاثیر قرار گیرند. به بیان ساده تر، اقدام برای پاک کردن یک صفحه نیاز به اعمال ولتاژ بالا دارد که این مسئله ممکن است باعث تغییر در سطح ولتاژ سایر سلول ها شده که به وضوح می تواند باعث Corrupt شدن دیتا شود و به هیچ وجه قابل قبول نیست. به این دلیل است که خواندن و نوشتن می تواند روی یک صفحه انجام شود، اما پاک کردن (یا Overwrite کردن) فقط در مقیاس Block قابل انجام است.

به طور خلاصه می توان گفت حافظه فلش دارای صفحاتی است که کل Block را می سازند. می توان دیتا را بر روی یک صفحه نوشت و خواند، اما نمی توان یک صفحه را به تنهایی Overwrite کرد، بلکه باید کل Block را Overwrite کرده و سپس دیتا را روی آن Block نوشت.

0 دیدگاه | جولای 22, 2019

نرم افزار Open-E DSS V7 چیست؟

ارسال شده توسط admin | در دسته بندی وبلاگ

نرم افزار Open-E DSS V7 چیست؟

شرکت داده رایانش ابری پردیس در جهت ارائه آخرین محصولات و خدمات ارائه شده در دنیا، اقدام به اخذ نمایندگی نرم افزار Open-E از کشور آلمان کرده است.

با توجه به ارتقا پلن تجاری شرکت پردیس از سطح نمایندگی به سطح توزیع کننده انحصاری، این شرکت آمادگی خود را جهت اعطای حق فروش سیستم عامل Open-E در تمام استان های کشور اعلام می نماید.

Open-E پیشرو در صنعت نرم افزار مدیریت ذخیره سازی مبتنی بر IP-Based Storage Solutions در ایالات متحده و اروپاست. این شرکت در سال 1998 در کشور آلمان تاسیس شده است و در همین مدت توانسته به واسطه محصولاتش، شبکه فروش خود را در سرتاسر جهان گسترش دهد. آخرین محصولات ارائه شده توسط این شرکت در حال حاضر Open-E DSS V7 و DSS V7 Lite می باشند. این محصولات بسیار منعطف بوده و از انواع پروتکل ها مانند iSCSI و FC برای انتقال داده پشتیبانی می کنند.

 نرم افزار Open-E DSS V7 چیست؟

جهت آشنایی بیشتر با این تکنولوژی می توانید از این لینک اقدام به دریافت ویدئوهای آموزشی Open-E کنید:

ویدئوهای آموزشی سیستم عامل ذخیره سازی Open-E DSS V7

نرم افزار مدیریت ذخیره سازی مبتنی بر IP برای چه مشتریانی مناسب است؟

از نظر تاریخی، راه حل های ذخیره سازی در سطح سازمان، پرهزینه بوده اند. خریداران به یک فروشنده و مجموعه ای کوچک از محصولات محدود بودند. راه حل های مقیاس پذیر، با ویژگی های مدیریت ذخیره سازی و قابلیت های پیشرفته مثل Automatic Failover و Remote Replication از لحاظ مالی پرهزینه و تنها توسط شرکت های بسیار بزرگ قابل راه اندازی بودند.

این نرم افزار نسبت به راه حل های مشابه سخت افزاری مقرون به صرفه بوده و به راحتی می توان آن را در سازمان پیاده سازی کرد. این نرم افزار، کلیه ی ابزارهای مورد نیاز کسب و کارها را دارا می باشد. با استفاده از سرورهای استاندارد، مثل شاسی های رک مانت، سرورهای X86 و RAID Controller ارزان قیمت و کم هزینه، سیستم ما می تواند پلتفرم ذخیره سازی با هزینه بسیار کمتری نسبت به محصولات فروشندگان ذخیره سازهای Tier1 عرضه کند.

Open-E با سازگار کردن محصولاتش با سازندگان سرورها و تجهیزات ذخیره سازی، توانسته است لیست بلند بالایی از برندهای مختلف را با خود همراه کند؛

محصول جدید Open-E با نام Open-E JovianDSS

Open-E محصولات ذخیره سازی گوناگون خود را برای اهداف متفاوتی پیشنهاد می دهد: از نرم افزار مجازی ارائه شده برای تجارت های کوچک و متوسط تا نرم افزار طراحی شده برای محیط هایی با مقیاس بزرگ مانند دیتاسنترها. این بار با محصول جدیدی تحت عنوان Open-E JovianDSS وارد میدان شده است. جهت اطلاع از ویژگی های این محصول شما می توانید در اینجا این محصول را با محصول قبلی یعنی Open-E DSS V7 مقایسه کنید.

open-e jovian

معرفی Open-E JovianDSS:

معرفی Open-E JovianDSS

سیستم عامل ذخیره سازی این محصول مبتنی بر ZFS شرکت Oracle است. در این تکنولوژی یک Back-end Storage با مقیاس نامحدود و عملکرد بالا، برای مجازی سازی و پشتیبان گیری پیشنهاد می گردد.

قابلیت هایThin Provisioning ،Tiered Caching و De-duplication این محصول را تبدیل به راهکاری برای محیط هایی با درخواست های بزرگ و پیشرفته ساخته است. این محصول نیز شامل یک سال پشتیبانی نرم افزاری می باشد.

معرفی Open-E JovianDSS

برچس

0 دیدگاه | جولای 22, 2019

آشنایی با SAN Mirroring کمپانی Open-E‎

ارسال شده توسط admin | در دسته بندی Uncategorized

آشنایی با SAN Mirroring کمپانی Open-E‎

در کسب و کار و تجارت رقابتی امروز، زمانی که صحبت از سیستم های ذخیره سازی می شود صنایع و کمپانی ها انتظار ارائه راهکارهای قابل اعتماد و مطمئن را دارند تا از ایمنی و در امان بودن کسب و کارشان از هرگونه فاجعه ای اطمینان حاصل کنند. هرگونه وقفه در زیرساخت ذخیره سازی برای کمپانی ها بسیار هزینه بر خواهد بود و حتی به نام و شهرت کمپانی ها نیز آسیب می رساند بطوری که می تواند پیامدهای حقوقی نیز به همراه داشته باشد.

آشنایی با SAN Mirroring کمپانی Open-E‎

علاوه بر این در بخش هایی از صنعت، مقررات جدید شرکت ها را متقاعد می کند تا پیش نیازهای High Availability (بیشترین پایداری و دسترسی) را فراهم کنند و بدین سمت حرکت کنند.

High Availability Cluster به منظور تحمل خطا در صورت بروز مشکل سخت افزاری ایجاد می شود؛ و بطور معمول با استفاده از دو گره (Node) به منظور Automatic Failover (بازگشت خودکار) تنظیم می شود. از مثال های رابط کاربری که می توان به این منظور استفاده کرد iSCSI است.

می توانید عملکرد منابع ذخیره سازی موجود، را با استفاده از تنظیمات خاص Cluster بهبود ببخشید، برای مثال می توان به Active-Active یا Active-Passive اشاره کرد.

تفاوت اصلی میان آنها در میزان پردازش و نحوه ی استفاده از منابع ذخیره سازی موجود است. در حالت Active-Active همه منابع جهت ترافیک I/O استفاده می شود. باActive-Passive بخشی از منابع در حالت آماده بکار هستند و تنها زمانی شروع به کار می کنند که اختلالی در سیستم بوجود آید.

راهکاری چند منظوره
محصول Active-Active iSCSI Failover Feature Pack کمپانی Open-E یکی از بهترین راهکار ذخیره سازی می باشد؛ مهمترین ویژگی که این محصول ارائه می کند High Availability می باشد.

آشنایی با SAN Mirroring کمپانی Open-E‎

با توجه به استانداردهای High Availability در Active-Active iSCSI Failover چون Volume (حجم دیتا) به طور همزمان در دو Node درحال اجرا هستند، با توجه به ویژگیAutomatic Failover حتی اگر یکی از Nodeها از کار بیفتد بدون هیچ وقفه ای سرویس دهی ادامه می یابد.

یکی دیگر از مزایای Active-Active iSCSI Failover استفاده از تمام منابع ذخیره سازی موجود می باشد که بطور قابل ملاحظه ای باعث بهبود عملکرد کلی سیستم می گردد.

این آزمون با استفاده از I/O meter انجام شد و موجب اثبات این موضوع شد که پیکربندی Active-Active به نسبت پیکربندی Active-Passive دو برابر در خواندن و نوشتن سریعتر است و قابلیت بالاتری را در I/O دارد.

زمان جایگزینی منابع در زمان Failover شاخصی است که به منظور مشخص کردن عملکرد Failover محاسبه می گردد. این آزمون شامل تعداد مختلفی از Logical Volumeها بود و نمایانگر این است که Active-Active در زمان به مراتب کمتری جایگزینی منابع را به نسبت Active-Passive انجام می دهد.

آشنایی با SAN Mirroring کمپانی Open-E‎

بطور خلاصه محصول Open-E DSS V7 iSCSI Actvie-Active Failover Feature Pack راهکاری بسیار مناسب برای کمپانی هایی است که High Availability در سطح منابع ذخیره سازی برایشان بسیار مهم می باشد و انتظار بهبود در عملکرد منابع ذخیره سازی را نیز دارند. ما بشدت این بسته را جهت اهداف زیر توصیه می کنیم:

  • Business Continuity
  • High Availability
  • Cloud Storage
  • Storage برای مجازی سازی
  • و بسیاری کاربرد دیگر …

0 دیدگاه | جولای 22, 2019

تبدیل سرور اچ پی به استوریج SAN FC

ارسال شده توسط admin | در دسته بندی Uncategorized

تبدیل سرور اچ پی به استوریج SAN FC

Open-E یک سیستم عامل مبتنی بر پلتفرم لینوکس است. این سیستم عامل با در اختیار گرفتن یک یا چندServer آنها را به SAN Storage با قابلیت های یک SAN پیشرفته همچون Mirroring و Replication تبدیل می کند.

Logo_No_Border

کمپانی Open-E، پیشتاز در عرضه و گسترش نرم افزار های مدیریت Storage می باشد و دفتر مرکزی آن در کشور آلمان واقع است. این کمپانی در سال 1998 تاسیس شد و شروع به ارائه محصولات و نرم افزارهای مدیریت Storage از طریق شبکه فروش جهانی و فروشندگان در سراسر دنیا کرد.

این کمپانی آلمانی با ساخت سیستم عامل های ذخیره سازی با استفاده از سخت افزار موجود سازمان ها، زیرساخت ذخیره سازی مورد نیاز آن را تامین می کند. محصولات این شرکت در حال حاضر در بیش از 100 کشور دنیا و در بسیاری از کمپانی های عضو Fortune 500 استفاده می شود.

Open-E DSS V7 نیاز چه سازمان هایی را برآورده می کند؟

سازمان هایی که با توجه به داشتن سخت افزار های عملیاتی مانندHP ،Fujitsu ، Dell و … در تهیه و تامین SAN Storage با مشکل بودجه مواجهند و یا سازمان هایی که مشکل تامین بودجه را ندارند و یا در حال حاضر از وجود یک SAN در سازمان بهره می برند اما بدنبال راهکار های بسیار مطمئنی مانند MirroringSAN یا Replication SAN می باشند، از مشتریان حال حاضر Open-E هستند.

جایگاه این کمپانی در بازار فناوری اطلاعات کجاست؟

این محصول در حال حاضر جایگاه بسیار مناسبی را در دنیای فناوری اطلاعات به خود اختصاص داده است و سازمان ها و مراکز دولتی بزرگی در ایران از این محصول استفاده می کنند. سازمان های مختلفی از بخش تولید نیرو (آب و نیرو)، نفت (پالایشگاه ها، پتروشیمی ها) و مراکز مالی (بانکها، بورس) از مشتریان حال حاضر این محصول در ایران هستند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نماینده رسمی و انحصاری این محصول در ایران “شرکت داده رایانش ابری پردیس” تماس گرفته و اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

سخت افزار مورد نیاز

همانطور که گفته شد این سیستم عامل با در اختیار گرفتن Server آن را به SAN Storage تبدیل می کند. محصولات Open-E DSS V7 از زیرساخت های شبکه مانند1GbE، 10GbE و Fiber Channel و سخت افزارهای مختلفی مثل انواع درایوهایSAS ، RAID Controllerها، HBA و … پشتیبانی کرده و همچنین منابع ذخیره سازی مختلفی مانندNAS ، iSCSI وFiber Channel  را ارائه می دهد.

راهکارها

می توان گفت که محصولات این کمپانی تقریباً تمامی نیازهای سازمان های مختلف را برآورده می کنند، آزمون ها نشانگر آن هستند که Open-E DSS V7، بالاترین توان عملیاتی را در زمینه نرخ انتقال داده در میان راهکارهای ترکیبی موجود ارائه کرده است. این نرخ انتقال داده موجب می شود تا Open-E DSS V7 در محیط های تحت شبکه با کلاینت های بسیار زیاد یا برنامه های ذخیره سازی که نیازمند توان عملیاتی بالا و I/O هستند، مانند مجازی سازی، رایانش ابری، ویرایش فایل های ویدئویی،IPTV و … کارایی بالاتری داشته باشد.

امنیت و پایداری

در تمامی تست ها و آزمون هایی که از این محصول در داخل و یا خارج از کشور توسط موسسات متخصص در این زمینه انجام شده است این محصول برترین گواهی های موجود را از آن خود نموده که می توان به گواهی VMware Ready کمپانی VMware و Citrix Ready کمپانی Citrix اشاره کرد.

محصولات

محصولاتی مانندOpen-E DSS V6 ،Open-E DSS V7 ،Open-E DSS V6 Lite ،Open-E DSS V7 Lite ، Active-Active iSCSI Automatic Failover و Active-Passive iSCSI Failover از برترین و جدیدترین محصولات این کمپانی بشمار می روند.

ویژگی ها

معمولاً مقرون بصرفگی برترین ویژگی محصولات نرم افزاری نسبت به همتای سخت افزاریشان است اما در محصولات این کمپانی در ابتدای امر می توان به چابکی، سرعت و پایداری این محصولات اشاره کرد. البته جهت آگاهی از قیمت های این محصولات می توانید با ما تماس حاصل بفرمایید.

در کل راهکارهای محصولات Open-E DSS V7 را می توان بصورت زیر برشمرد:

  • پشتیبان گیری و بازگردانی داده ها
  • تداوم کسب و کار
  • ذخیره سازی ابری
  • بازگشت از بحران
  • مرکزیت ذخیره سازی
  • مجازی سازی

همینطور برای نرم افزارهای مختلفی مانند Apple ، VMware و Windows نیز راهکارهای خاصی را ارائه می کند:

  • HA Storage Cluster
  • iSCSI Storage
  • NAS Filer
  • Storage for Backup
  • Storage for CCTV
  • Storage for Cloud
  • Storage for Data Centers
  • Storage for Databases
  • Storage for Virtualization

نحوه تهیه و پشتیبانی از محصول

شرکت داده رایانش ابری پردیس در جهت ارائه آخرین محصولات و خدمات ارائه شده در دنیا، موفق به اخذ نمایندگی انحصاری نرم افزار Open-E DSS V7 از کشور آلمان شده است؛ که این امر موجب اضافه شدن شرکت ها و سازمان های مختلفی به مشتریان این کمپانی در ایران شده است.

با توجه به حیاتی بودن داده ها در دنیای کسب و کار امروز و سمت و سوی تجارت کالا محور به سمت کسب و کار دانش محور بسته های پشتیبانی مختلفی برای محصولات این کمپانی ارائه می شود، مثل بسته های 24/7 که موجب آسودگی خیال مشتریان در تمامی ساعات شبانه روز می گردد. پشتیبانی محصولات هم از طرف کارشناسان زبده ی شرکت داده رایانش ابری پردیس و هم از سمت کارشناسان کمپانی Open-E صورت می پذیرد.

0 دیدگاه | جولای 22, 2019

IOPS چیست؟

ارسال شده توسط admin | در دسته بندی وبلاگ

 

IOPS چیست؟

نویان سرور

IOPS توضیح داده شده است

IOPS چیست؟ IOPS مخفف ورودی خروجی در هر ثانیه است. این روش رایج برای اندازه گیری عملکرد هارد دیسک ها مانند هارد درایوهای SATA، SAS و SSD است.

IOPS نگران تعیین سرعت درایو هارد دیسک می تواند داده ها را بخواند و داده ها را به دیسک سخت بسپارد و می تواند در هر دو هارد دیسک معمولی و همچنین درایوهای SSD استفاده شود.

به طور کلی IOPS برای اندازه گیری طیف وسیعی از سناریوهای عملکرد مانند:

  • تصادفی خوانده شده IOPS
  • نوشتن تصادفی IOPS
  • به طور متوالی IOPS خوانده شود
  • نوشتن متوالی IOPS

دلیل اینکه IOPS به IOPS های تصادفی و متوالی و خواندن و نوشتن IOPS نگاه می کند این است که این شرایط در شرایط دنیای واقعی را در نظر می گیرد. داده ها به ندرت بر روی دیسک ذخیره می شوند به طوری که می توانند به بهترین نحو قابل دسترسی باشند.

SATA و SAS IOPS

در حالی که استثنائات وجود دارد، چهره های زیر به عنوان یک قاعده خوب از نظر عملکرد برای هارد دیسک های SATA و SAS سنتی عمل می کنند:

7.2K SATA – +/- 80 IOPS

10K SAS – +/- 120-140 IOPS

15K SAS – +/- 180-200 IOPS

SSD IOPS

هنگامی که به SSD می آید این تمایل به تولید بر اساس نیاز به سرعت خواندن و یا سریع تر قابلیت نوشتن. با این حال، اگر ما یک Enterprise Data Center SSD مانند Intel DCS 3500 بگیریم، این IOPS در محدوده بین 4،600 IOPS (Writing Random) تا 75،000 IOPS (Random Reads) است.

چرا IOPS مهم است؟

اساسا IOPS تشخیص می دهد که چقدر سریع دیسک سخت کار می کند. سریعتر به دلایل مختلف بهتر است. اولا گوگل اعلام کرده است که سرعت بارگذاری وب سایت یک عامل رتبه بندی است – به سادگی، وب سایت های سریع تر رتبه بندی بهتر را دریافت می کنند.

همچنین، وب سایت های سریع تر تمایل به فروش بیشتر دارند، زیرا کاربران ترجیح می دهند یک تجربه مرور سریع تر.

البته راه های زیادی برای سرعت بخشیدن به یک وب سایت وجود دارد، اما یکی از سریع ترین و ارزان ترین ها این است که به SSD Hosting بروید.

کدام نوع هارد درایو Pickaweb را استفاده می کند؟

Pickaweb از درایوهای 10K SAS در یک پیکربندی RAID10 برای میزبانی میزبانی وب و نمایندگی فروش استفاده می کند.

ما همچنین میزبان مشترک SSD خالص ارائه می دهیم.

ما از درایو 7.2K SATA برای خدمات پشتیبان گیری داده استفاده می کنیم.

ما همچنین درایوهای 10K SAS برای درایوهای VPS و SSD برای Cloud VPS ارائه می دهیم.

0 دیدگاه | جولای 12, 2019